Stage bij RIOzorg

Zorginhoudelijke stage

We hebben een samenwerking met Universiteit van Amsterdam (UvA) voor de masteropleiding Pedagogische wetenschappen: Orthopedagogiek, studenten van deze opleiding hebben de mogelijkheid om een zorginhoudelijke stage bij ons te komen lopen. Als stagiair(e) bij RIOzorg loop je in eerste instantie mee tijdens diagnostiek (intakes, overleggen, onderzoeken) en behandelafspraken, om vervolgens steeds zelfstandiger taken uit te kunnen voeren (bijvoorbeeld intelligentieonderzoek en contacten met scholen). Tegelijkertijd met deze klinische stage schrijf je ook je thesis op basis van data die je met de twee andere stagiair(e)s bij RIOzorg verzamelt. Je krijgt gedurende deze stage de kans om jouw basisaantekening voor diagnostiek te behalen.

We hebben stageplek voor 3 studenten per jaar, verdeeld over onze hoofdlocaties in Arnhem, Amersfoort en Den Haag. Op dit moment zijn de stageplekken voor het jaar 2021 vervuld. Rond september zijn de vacatures voor de drie stageplekken voor het volgende jaar beschikbaar.

 

Overige stage

We bieden ook stage aan voor studenten van het vakgebied HR, marketing of communicatie. We hebben 1 stageplek per jaar beschikbaar.

 

Maak kennis met ons

RIOzorg biedt begeleiding en ondersteuning aan kinderen tussen 4 en 18 jaar met ontwikkelingsproblemen en/of psychiatrische problematiek. Bij Impressies kun je lezen hoe een aantal medewerkers het ervaren om te werken bij RIOzorg. Je kan op onze cliëntenwebsite riozorg.nl meer kennis maken met onze werkwijze en ons behandelaanbod voor ontwikkelingsproblemen.

 

Solliciteren met motivatie en cv

Leg in een heldere motivatie uit wie je bent, wat je stageopdracht is, waarom je kiest voor RIOzorg en per wanneer je stage wilt lopen. We zijn benieuwd naar jouw motivatie! Je kan deze richten tot onze recruiter Dorien Ruikes. Via het onderstaande contactformulier kun je solliciteren door middel van het invullen van de verplichte velden en het uploaden van jouw motivatie en cv.

Heb je vragen? Neem contact op met Yaël van der Zwet (06 59 84 79 92) of mail naar hr@riozorg.nlContactformulier


* verplichte velden om in te vullen    Voor welk soort stage solliciteer je?*

    Hoe heb je ons gevonden?*

    Voeg je motivatiebrief toe*

    Voeg je cv toe*